Arwins ponny

Dagens Arwin ♥

Igår hängde både stora A och lilla A med till stallet. Vi tog oss en promenad med Grizzly, men det var riktigt bitande kallt – så vi var nog inte ute längre än en halvtimme. Jag pysslade om G och bytte ut någon enstaka brodd som hade gjort sitt och tittade till såret.

Arwin sjöng ”Min kära lilla ponny” hela vägen hem från stallet. Sicken hästgalen liten pojke! 😉

Arwin är så störtkär i Grizzlan må ni tro… 😉 Han säger att det är hans ponny hela tiden och jag får nog bara vänja mig vid att dela min fläck.

Grizzlan är hela tiden så nyfiken på sin lillebror! (medan stora A är lite nervös att stå alltför nära… ) 🙂

Nu önskar er en trevlig helg! För mig väntar lite läktarhäng på ridklubben imorgon. Leif Hall är här och håller hoppträningar, så jag ska dit och tagga till lite tänkte jag. Sen hoppas jag få sällskap på någon lugnare uteritt. Från och med nästa vecka hoppas jag kunna rida på som vanligt igen efter de här två väldigt lugna veckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.