Mot nya äventyr, igen! Good news eller bad news?

Snart tillbaka på gamla välbekanta ridvägar…

Vet inte om ni minns vad jag skrev för en tid sedan, att det här året skulle innebära stora förändringar? Hur som helst, såhär ligger det till…

Vi ska flytta! Hela familjen och flocken flyttar till våren är det tänkt, till Sundsvall! Det hela känns fortfarande väldigt abstrakt då vi inte sålt huset ännu här i Ö-vik och inte hittat nåt hus i Sundsvall än. Även känslorna är just nu lite tudelade, då jag faktiskt hittat några guldkorn i den här staden nu – som jag kommer sakna. Men jag har känt mig väldigt ensam i den här stan och har länge haft en längtan tillbaka till Sundsvall. Min stad. ♥

Grizzly har redan sin bostad fixad och det blir en flytt tillbaka till Hällom där vi stod tidigare! 🙂

Den här nyheten är säkert både good news och bad news för de som blir berörda, men vilka som tycker vad är högst oklart, haha. 😉 Kanske good news för dem vi flyttar ifrån och bad news för dem som får dras med oss igen? Eller tvärtom, hoppas jag. 🙂

Hittills har jag haft sån tur med alla de platser jag haft Grizzly uppstallad. Man träffas så mycket så det är en väldigt viktig pusselbit i en hästägares liv. ♥

Planen är att jag kommer vara fortsatt föräldraledig fram till hösten, och då återgår jag till min gamla tjänst som jag har här i Ö-vik – fast jag då kommer sitta på kontoret i Sundsvall. Den lösningen är dock på prov i 6 månader, så jag hoppas att det kommer fungera bra.

Så tipsa gärna om ni vet om något hus till salu i Sundsvallstrakten! Minst 4 rum, gärna lite tomt för hundarna och Arwin att leka på och max 20 minuter från centrum. 🙂

1 svar på ”Mot nya äventyr, igen! Good news eller bad news?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.