-20 och kanelbullekost

Urklipp från ett instagraminlägg jag gjorde februari 2015. Lika aktuellt idag 🙂
https://www.instagram.com/p/yrnarLlIq99kxi7B0jFkXRFEq0CT81SOWyU_g0

Jag och Arwin har hittills inte varit ute något idag, men jag har hört ryktas att det är riktigt krispigt kallt. Enligt stallägaren var det -20 grader i morse… Det är FÖR kallt. Punkt. Jag som planerat uteritt ikväll, men såna kallgrader brukar inte vara trevliga att vara ute och rida i – så jag hoppas temperaturen stiger lite tills dess. 🙂

Matmonstret, Arwin, har idag provat hemlagad potatis/morots/broccoli-puré. Han åt det som om det vore glass och tyckte det var jättegott! Jag var tydligen också väldigt lättsam som liten, åminstone mitt första år, enligt vad min mamma berättat. Men särskilt med maten blev jag senare år något, eh, krångligare. 😉 Tappert kämpande försökte de få i mig mat, men det var egentligen bara spaghetti och köpt köttfärssås i burk och pannkaka som funkade på mig. I övrigt är jag uppvuxen på kanelbullar och O´Boy, och som omväxling Ballerina-kex med mjölk. Jag skojar inte ens.

Att äta godsaker har jag inte vuxit ifrån och skulle med lätthet kunna äta det till frukost, lunch och middag även nu. Men jag HAR vuxit upp aningens genom att numer faktiskt äta riktigt mat, också. 😉 Däremot har jag i stort sett fredagsmys sju dagar i veckan… Jag måste få gå på fri tillgång för att må bra, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.