Omstart vecka 6

Den här helgen har sprungit iväg, men det har varit en ren familjehelg för oss och en väldigt mysig sådan.

I lördags morse var vi återigen på babybad med Arwin och den här gången badade jag med honom också. SÅ mysigt det var!

Efter babysimmet blev Arwin jättetrött och tog sin hittills längsta tupplur – i 2 timmar! ♥

Grizzly har vilat helt från aktiviteter nu sen han gjorde sig illa, men igår tog jag honom på en ca 45 minuters promenad för hand på byn i sällskap av både stora A och lilla A. G verkade tycka det var skönt att komma ut och titta till grannskapet igen och frustade förnöjsamt flera gånger längs vägen. 🙂

Nyss har jag varit i stallet över lunch och löslongerat honom. Han ser fin ut och fräsch ut, så imorgon tänker jag sitta upp och rida ut – en lugn tur. Såret ser ut att läka på bra sätt, och en sån här gång är man verkligen glad att en sårskada dyker upp på vintern och inte på varma sommaren med flugor som vill bosätta sig i alla små sår!

Den här veckan får bli en liten omstart igen, men ungefär såhär är den planerad;

Måndag: Löslongering i ridhuset

Tisdag: Uteritt

Onsdag: Lösgörande pass i ridhuset

Torsdag: Uteritt eller tömkörning kanske?

Fredag: Vila

Lördag och Söndag: Nån uteritt och nåt pass i ridhuset

Den här veckan tänker jag försöka takta upp min egen träning också nu när förkylningen börjar kännas bättre. Ligger jag ner så hostar jag som en tok fortfarande, men bara jag fått komma igång på dagen så känns det helt okej. 🙂

1 svar på ”Omstart vecka 6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.