Måste ta fram sy-talangen…

Min busiga ponnyhäst… 🙂

Blötsnö, rusk och busiga hästar. Jag har inte ett endaste täcke till Grizzly för dagen som både är helt och håller honom torr. Nä, inte ens det jag köpte nytt i 1680 D håller torrt! Jag måste prova lämna in det för impregnering igen, men det är väl märkligt att det ska behövas på ett helt nytt täcke?! Kan det vara att det är så grovt i yttertyget som gör det tro? Men då ska det ju inte kallas ett vattentätt regntäcke heller tycker man…

Jag ska svänga förbi Jula och köpa hem björntråd idag. Det är dags att ta fram de dolda sy-talangerna och försöka tråckla ihop de värsta hålen och flikarna som hänger i hans täcken – ett försök att kanske ge dem lite förlängt liv.

Grizzly såg i alla fall fräsch och fin ut igår kväll när jag löslongerade honom. Jag var i stallet vid 22-tiden eftersom A blev tvungen att jobba över. Man är inte direkt toppmotiverad då att åka till stallet, men you gotta do what you gotta do när man har djur.

Ikväll ser jag fram emot en uteritt där även Ida hänger med på lånad häst. Kul! 😀

Mitt matmonster som älskar allt som bjuds! Han bara gapar och ler. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.