Galoppintervaller och vecka 5

En svettig Grizzlan på väg hemåt efter dagens kondispass i härlig backe. ♥

Grizzlan fick avsluta den här veckan med en till uteritt med galoppintervaller i backe. Vi hade sällskap av våra stallkamrater och jag tyckte faktiskt G fixade det bättre än jag väntat! 🙂 Men det lär nog kännas lite i hans kropp imorgon.

Min röst har jag tappat nånstans och kan fortfarande inte hitta igen den. 😉 Det är inget jag oroar mig för eftersom det händer typ varje gång jag blir förkyld. I ca 1-2 dagar försvinner min röst och det är mest frustrerande att inte hundarna hör när jag ropar på dem. Mindre än vanligt vill säga. 🙂

Veckan som kommer ser vi fram emot då Ida kommer och hälsar på tisdag till torsdag, så såhär planerar jag vår vecka 5;

Måndag: Lugn löslongering i ridhuset

Tisdag: Uteritt (Ida får låna stallägarens häst)

Onsdag: Dressyrpass för G, läkarbesök för Arwin och blodprovtagning för mig

Torsdag: Gympahoppning

Fredag: Vilodag för Grizzlan

Lördag: Babysim med Arwin och troligen en uteritt med Grizzly

Söndag: Uteritt eller något lättare joggpass i ridhuset

Busfrö!

1 svar på ”Galoppintervaller och vecka 5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.