Babysim och tappsko

Totalt orädd i vattnet och plaskade och lekte för fullt! ♥

Det låter på min röst som om jag druckit på tok för många whiskey och samtidigt sjungit natten lång. Med andra ord har min omgivning det ganska lugnt och skönt nu, för rösten börjar helt ge vika. 😉 På grund av min onda hals och hosta avstod jag från att hoppa i plurret i morse på Arwins första babysim, men jag kunde ändå vara med från sidan medan han plaskade med sin pappa och hade det skoj! 🙂

♥♥
G fick faktiskt nya skor på båda fram i morse, lika bra det! Hoppas de sitter kvar nu…

Efter badhuset åkte jag till stallet. Grizzly lyckades trampa en framsko igår på sin vilodag, men jag hade sån tur att vår hovis skulle till gården ändå imorse – så det var fixat när jag kom till stallet. Skönt!

Grizzly kändes pigg och glad idag och fick sig en lagom tur i alla gångarter. Imorgon ska vi hänga på stallets store herre, Compis, ut på galoppintervaller! Vi lär hamna lite på efterkälken, om jag får gissa. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.