Inga ursäkter

Långhårig och smutsig, men finast ändå i mina ögon. ♥

Nu är det ca 2,5 månader sedan jag började igångsättningen med Grizzly och nu känns det som vi kan börja träna på riktigt. Jag känner själv att jag har en bit kvar i bålstyrka (till så som jag hade innan graviditeten) men det är liksom inget att skylla på längre. Nu måste jag växla upp vår träning om jag ska nå de mål jag har för säsong 2020. 🙂

Att rida träningen i onsdags var nyttigt för mig och jag måste tänka att vi KAN och inte bara ursäkta oss hela tiden, vilket jag har väldigt lätt för att göra… Om jag rider bättre, går Grizzly bättre – inget snack om den saken. Så jag ska ge mig f** på att snäppa upp mitt game nu! Ridpassen ska planeras noggrannare och jag ska rida med en låtsastränare på axeln som säger åt mig att rida bättre. 🙂

Igår fick G, lös i ridhuset, jogga loss lite eventuell träningsvärk efter onsdagen och han såg riktigt fin ut! Han ställde upp sig ett par gånger efter avslutat pass, så jag tog ett gäng bilder. Om man bortser från att han är skitig så tycker jag han börjar se fin ut i kroppen, tycker ni inte? Stor skillnad motför innan igångsättningen i alla fall. 🙂 Längtar till att se honom mejslas fram ur sin tjocka vinterpäls sen också. Till våren ska både han och jag vara i bra skick för tävlingssäsongen – det är planen. ♥

Idag får min fläck en ren vilodag. Istället ska jag och Arwin tagga för premiär i badhuset imorgon bitti. Min förkylning har tyvärr tilltagit lite igen, men ett litet kort dopp funkar nog ändå. 🙂

Trevlig helg!

Min gullfis ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.