Sleepless in Ö-vik

Grizzly efter sitt kvällsmål med mumsig slaskblandning av linfrökaka, lite proteinkoncentrat och mineraler i vatten. Så gott att han äter det med hela huvudet… Mumma! ♥

Småbarnsliv + sömnbrist = sant. Det är inget konstigt alls, men jag kan inte ens skylla på att det är Arwin som håller mig vaken längre. Han vaknar och äter fortfarande två gånger per natt, vid ca 01-snåret och vid 04.30-snåret. Men hans matningsprocess tar ca 20 minuter per matning i vakentid, sen somnar han om direkt. Men det gör inte hans mamma…

Det känns som ögonen blöder på mig, men jag kan ändå inte somna om. Däremot vid 7-snåret på morgonen har jag oftast precis kunnat somna om, men då vaknar lille A och vill starta dagen. Med andra ord har mina senaste nätter innehållet nånstans ca 3-3,5 timmes sömn och det börjar bli rivigt, haha! Jag är SÅ trött om dagarna, men kan inte som vissa tipsar om ”passa på att sova när bebisen sover”, för Arwin gör bara små powernaps på dagarna i ca 15-20 minuter och där hinner jag inte hänga med. Det är oftast de stunder jag passar på att släppa ut hundarna på tomten för en snabbkiss, eller passar på att rasta mig själv. 🙂

Nåväl, nog om det. Hoppas det går till sig snart. Det är mycket som snurrar i mitt lilla huvud just nu, så det kanske är det som spökar.

Grizzly och jag tog oss ut på tur igårkväll i sällskap med våra stallkamrater. Det blåste halvstorm stundvis, så vi hade ett par spooks längs vägen där det fladdrade plast. Hann vid en tvärvändning á la Grizzly tänka att isen under oss såg väldans hård ut att landa på! Men jag satt som tur var kvar utan bloopers. 😉

Vi red alla gångarter och jag kan absolut inte säga att G kändes halt, däremot är det nån lite mysko känsla av att han inte är helt som vanlig ändå. Det blir spännande att se honom på lina lite senare idag, så jag får se honom från marken och på böjt spår. Vill ju SÅ gärna rida träningen ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.