Något lurt…

En bild från helgen när G såg SÅ fräsch ut. Tro om vad som är lurt nu…?

Likt Bambi lyckades jag på något vis ta in Grizzly från hagen igår utan benbrott. Puh. HELT GALET halt överallt! Och på bara de timmarna jag var i stallet hann det bli än värre på gården, så när jag skulle åka gled bilen av gårdsplanen och ner ”i diket”. Som tur är var gårdsägaren hemma och hjälpte till att hämta sand med traktorn, så jag tog mig därifrån. Tack Anna för hjälpen!

Jag följde min plan för gårdagen och longerade G som lätt uppvärmning. Men direkt såg jag att något var lurt med min fläckige herre… han såg stundvis något oren ut fram, men inte direkt halt. Kanske han fått nån smäll som kändes? Kanske han vrickat sig? Kanske, kanske, kanske. Inga svullnader nånstans, ingen värme och inga synliga sår. Gaah, denna gissningslek hela tiden. Han svarade mig inte heller även fast jag frågade flera gånger och erbjöd karameller för ett svar. 😉

Eftersom han bara såg diffus ut så valde jag att sitta upp och rida lite kort, för att se om jag kände nåt lurt uppsuttet. Men där kände jag ingen orenhet. Möjligen lite stelare i hans bättre varv i trav, men marginellt. Så typiskt nu när vi har en träning på onsdag, men jag ska ge G en uteritt ikväll och se om han känns som han brukar – och sen ska jag snabbt kolla honom på lina imorgon innan träningen. Är han ofräsch får jag såklart stå över träningen, men jag hoppas det bara var något tillfälligt som hänt i hagen. Håll tumme.

Idag på förmiddagen har jag varit på möte på jobbet. Jag kommer ha en hel del att förtälja så småningom, men lämnar er med en cliffhanger just nu. 😉

Nu ser jag att Arwin är på väg att vakna, så nu ska vi fortsätta leka i favorithoppställningen! ♥ (Kolla min instagram story så får ni se en glad unge!)

1 svar på ”Något lurt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.