Hemmabad och lösgympa

Arwin plaskar gärna och glatt i vattnet!

Vi som sett fram emot Arwins simkursstart, och så sumpade vi det. 🙁 Vid midnatt skulle jag ställa väckaren och frågade bara i förbifarten A om det var något särskilt man behövde ha med sig såhär första kurstillfället. (A har skött anmälan och fått all info till sin mail) Han kikade då lite snabbt och såg då att vi, senast dagen innan, skulle ha hämtat ut passerbanden för att ens komma in och få vara med. Så vi fick stanna hemma med skämskudde…

Istället fick Arwin ett litet hemmabad där han plaskade glatt i alla fall. ♥ Bättre än inget men vi längtar redan till nästa lördag. 🙂

Grizzlan redo att starta passet – men ville bara kolla in vad jag ställt fram för ”hantlar” för dagen. 🙂

Jag vaknade återigen med fullständig eldsvåda och taggtråd i halsen, så efter två vilodagar fick Grizzly ett pass löslongering inklusive några gympasprång över ett sockerbitshinder som dagens aktivitet. Han blev ganska svettig eftersom han var lite övertaggad stundvis (och spak vid kortsidan igen, men jag tänker att det bara var en tillfällig setback) 😉

Imorgon tar vi en uteritt, sen ska jag planera hur vi styr ihop nästkommande vecka lite bättre. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.