En extra vilodag

Jag som hade sett fram emot lite gymnastikhoppning med min fläck igår, men fick så lov att kasta in handduken och ställa in ridning helt och hållet. Grizzlan fick därför en extra vilodag, för han kommer vila som planerat idag också. Jag blev sämre mot kvällen och kände mig både febrig och hade rejäl huvudvärk och ont lite överallt, så det var bara att lyssna på kroppen.

Egentligen på det stora hela gör det inget att G fick en extra vilodag. Han kanske vilar sig i form inför kommande pass istället. 😉 Han går ju ändå nu minst fem dagar i veckan, oftast sex dagar – så det tycker jag är bra!

Imorgon bitti väntar något skoj med Arwin i alla fall – premiär på badhuset! Det är första träffen för babysim-kursen och jag längtar att se vad vår lilla gullfjärt tycker om det. Han kommer hur som helst vara galet söt i sina badblöjbyxor som vi köpt till honom. ♥

Jag själv lär nog måsta stå vid sidan tyvärr, så jag inte blir sämre i min förkylning.

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.