Ta vara på uteritterna och en till liten milsten

Min dyra ponnyhäst! ♥

Igår var min mamma här på besök över dagen, så för mig blev det lite av en semesterdag eftersom hon gärna anmäler sig först och frivillig till matningar, blöjbyten etc. 🙂

Arwin sken som en solstråle hela dagen och hade ett nytt framsteg att bjuda på lagom tajmat till hennes besök. Han rullade nämligen över från mage till rygg, och sen vidare på mage igen – en dubbelrullning! Han har även börjat dra upp rumpan mot taket medan han ligger på mage, så nu blir det spännande att se hur länge de första ålande/krypande försöken dröjer. ♥

På kvällskvisten fick jag sällskap ut på en joggtur med Grizzlan. Vi red en tur där tempot var perfekt för vår del så vi verkligen kunde göra lite nytta under vår ridtur. Sista långbacken hemåt tog vi faktiskt två gånger, en i höger galopp och en i vänster. Jag bröt dessutom av ett par gånger längs vägen upp och fattade ny galopp – för det är vårt mission nu – att stärka galoppen och hitta/skapa fler växlar och göra den mer ridbar på så vis. 🙂

Ikväll ska vi ge oss på lite gymnastikhoppning igen är det tänkt. Jag lägger mitt hopp till min rejäla dos med tabletter – för inatt har jag mått riktigt tjyven med nåt som känns som köttsår i halsen. Vi får se hur det känns att få upp puffen på hästryggen, kanske likt en eldsprutande drake?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.