Långtur och vecka 3

En förkylning har greppat tag i mig sen igår kväll, men än så länge är det ganska lindrigt. Bara man kan klara sig från feber får man vara nöjd. 🙂 Både lilla A och stora A har i veckan varit förkylda, så jag har bara gått och väntat på min tur.

Idag fick jag en bättre söndag med en riktig långtur med mina stallkamrater. En timme och 40 minuter var vi ute på en för mig ny byväg. Turen bjöd på alla gångarter i varierande tempo och allmänt glada hästar!

Imorgon kommer hovslagaren och det är tur det. Det har slitit värre på skorna den här sko-omgången än det brukar vintertid, så det blir skönt att få fina fötter på G igen. 🙂

Cirkus såhär kommer vår vecka 3 preliminärt se ut;

Måndag: Hovslagare (i övrigt vilodag)

Tisdag: Trim i ridhuset

Onsdag: Uteritt

Torsdag: Lite gympaskutt i ridhuset

Fredag: Vilodag

Lördag och Söndag: Ett pass i ridhuset och en uteritt kanske?

Från vänster: Compis, Grizzly och Madonna ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.