Problem är till för att lösas

Gårdagens Grizzly, lös och avslappnad förbi den läskiga kortsidan, dock på behörigt avstånd. 😉
/Clinton Anderson

Efter regn kommer solsken, diamanter framställs under tryck, problem är till för att lösas, det som inte dödar det härdar och så vidare. Haha, ni hör att det går upp och ner i Roddans hjärna! 😉 Det här nöten ska jag knäcka och allt kommer bli bra, men jag kommer garanterat få psyk-ras 78 gånger till innan vi är där. Så ha tålamod med mig. 😉

Igår löslongerade jag Grizzly i ridhuset en stund så han fick jogga av sig lite eventuell (trolig) träningsvärk efter hoppningen i onsdags. Jag gjorde även lite Clinton-övningar alldeles intill läskiga porten med bara fokus på avslappning.

G fick även lite extra kärlek och översyn med Arnika över bog, manke och rumpa, klippning av manen och lite rakning med min nya lilla rakmaskin, Pico, som funkade bättre än förväntat! 🙂 Grizzlan får ju som ett riktigt skägg under ganaschen om vintern och tränset sitter liksom så mycket tajtare – så jag testade att grooma bort lite päls.

Idag får Grizzlan en vilodag och jag har själv en hästfri dag. Mina snälla stallkamrater ställer upp och tittar till honom och jag får även hjälp att byta ut ett par söm på bakskorna som gjort sitt. Hovslagaren kommer på måndag men vill kunna rida på ordentligt imorgon och söndag. 🙂 Ett dressyrpass imorgon i ridhuset och en uteritt söndag är planerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.