Uppförsbacke och vecka 2

Grizzlan börjar dra in magen lite vid arbete nu i alla fall, så nån liten magmuskel verkar vi ha jobbat tillbaka – både han och jag! 😉

Kanske beror det på extra tuffa nätter med väldigt lite sömn, vilket jag faktiskt hoppas på så man har nåt att skylla på… för jag har idag känt mig sämre än på länge i särskilt handlederna, och jag är nåt helt galet trött i kropp och knopp.

Därför har jag just nu lite av en uppförsbacke i motivation att ta mig för saker, till och med att åka till stallet. Att jag faktiskt tog mig dit och gav Grizzly ett nyttigt pass ger jag mig själv en klapp på axeln för. G fick efteråt liten omgång med arnika över hals/bog-partiet, manke och rumpa – så jag kände mig inte som världens sämsta hästägare när jag for därifrån.

Jag hoppas jag mår bättre resten av veckan, för jag är ju egentligen pepp på vår träning.

Nåt liknande såhär tänkte jag vår vecka 2 skulle se ut;

Måndag: Longering

Tisdag: Uteritt

Onsdag: Lite hoppning med våra stallkamrater?

Torsdag: Lösgörande dressyrpass

Fredag: Vilodag

Lördag och Söndag: Ett pass på töm över upphöjda bommar och en uteritt kanske?

Arwin trivs i sin storpojke-stol! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.