Kusinträff igen och besök hos två nyblivna 1-åringar

Två nyblivna 1-åringar i mysig vinterpäls. Ser ni blicken hos Arwin? Det riktigt syns hur han älskar hästar! 😉

I helgen har vi varit i Sundsvall och haft en till kusinträff för Arwins del. 🙂 Vi har ätit massa gott och bara hängt och haft mysigt.

Självklart hälsade vi på lite hästar också. De här två nyfikna sötnosarna ska förhoppningsvis växa upp till riktiga stjärntravare när de blir stora. Till hösten är det deras tur att få nya hem på Kriterieauktionen 2020. När det börjar närma sig auktionen kommer jag att fota dem ordentligt, och även filma och göra auktionsfilmerna redo för den stora dagen. 🙂

Grizzly har fått en hel vilohelg men jag kunde både på väg ner till Sundsvall igår och på väg hem idag titta till honom själv i hagen. Imorgon får det vara färdigvilat. Jag har inte planerat veckan riktigt än, men ska se till att få med lite varierad träning som vanligt.

Den här hingsten är jag väldigt förtjust i. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.