Det riktigt strålar om mig och veckans planering

Stora snälla Compis bredvid sina små kamrater, Grizzlan och Madonna. 🙂
Jag riktigt strålar på Grizzlys rygg! 😉 Tack Anna för lånet av bilderna!

Idag var vi ute i 1,5 timme på byns böljande vägar. Vi höll bra tempo på flera ställen så i sista, lite brantare, galoppbacken kände jag hur batteriet blinkade rött på Fläcken. ♥ Bra träning! Jag är så glad över mina stallkompisar och min ponnyhäst! Lyllo mig.

I morgon ska Grizzly få en lugn och skön uteritt som avslut på det här året. Sen vankas firande av hästarnas födelsedag, även om G egentligen inte fyller förrän i juni. Tänk, han blir 9 år! Min gamm’häst. 😉

Arwin ute hos sin farmor och farfar, fashionabelt klädd i sin julpyjamas och vintermössa. ♥

Även om våra träning genomförs med blandat resultat så är jag ändå taggad att trimma vidare. 🙂 Såhär ser planen för vår vecka 1 ut;

Måndag: Uteritt tempo

Tisdag: Uteritt, skritt

Onsdag: Dressyrpass i ridhuset

Torsdag: Gympahoppning

Fredag: Uteritt eller lätt longering

Lördag & Söndag: Vilohelg (Jag, A och A åker till Sundsvall)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.