Ridlektion nummer två!

Arwin hade sitt livs andra ridlektion idag! Stolt mamma. 🙂

Som ni förstår var Grizzlan sitt trygga vanliga jag idag på vår ridtur. Annars hade jag aldrig låtit Arwin sitta upp med mig efter ridturen, och A stod alldeles bredvid som säkerhetsvakt. ♥

Grizzly hade gjort sig illa i munnen idag, men som tur är inget som stör där bettet ligger. Jag får hålla koll så det inte blir fulare och hoppas på gott läkkött. Det är liksom alltid nåt nytt klaver han trampat i för min fläck… 😉

Imorgon har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska tömköra G eller rida ett lösgörande uppsuttet pass. Det blir uppladdning inför en planerad hoppning på söndag! Wohoo! 🙂 Vi tar det lugnt och försiktigt i början med hoppningen. Dels för att bygga styrkan och tajmingen med avstånd igen, och för att bygga tillbaka mitt självförtroende. Jag ser riktigt fram emot att hoppträna i alla fall, och Grizzly älskar ju att hoppa – så det bådar gott! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.