Julaftonsritt och Arwins första jul ♥

Vincent och Arwin, sockersöta kusiner. ♥

Så var Arwins första julafton firad och det blev en väldigt mysig sådan. ♥ Tyvärr glömde jag kvar kameran hos Arwins farmor och farfar, så jag får visa er bilderna från dagen lite senare.

Här ovan är i alla fall ett par bilder från uppesittarkvällen innan julafton. Ett strålande humör har vår lille pojke bjudit på hela tiden. Så go’ och glad och jag blir så himla stolt. ♥

Arwin fick fina julklappar såsom bland annat lite nya kläder, skålar och skedar, leksaker och en start på hans sparkonto.

Mobilkameran blev alldeles immig av Grizzlans värme efter avslutad ridtur. 🙂

Själv startade jag ju min julafton med en uteritt tillsammans med Anna och hennes fina Madonna. Grizzly var sig själv igen och vi red på i en härlig tur i byn i tempo där vägen tillät. G var ganska svettig och mör när vi kom hem till stallet igen. 🙂

Idag, juldagen, har G fått vila eftersom jag haft en dålig dag. Vet inte om det är pga. sömnbrist eller vad det är, men det dröjde länge innan jag ens tog mig ur sängen i morse pga värk och galen trötthet. Stort TACK till mina stallkamrater som hjälper mig att titta till min fläckige prins när det blir såhär! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.