Uteritt och årets sista vecka

En glad Grizzly i skogen idag!

Idag följde min lilla familj med till stallet så jag fick sällskap på en uteritt. ♥ A fick sig ett riktigt fyspass genom att trampa i djupsnö längs skogsväg! Och Grizzlan tyckte också det var lite tungt att plumsa snö. Det verkade dock vara precis det han behövde för att få bort de rävar han för dagen har bakom öronen.

En uteritt med tungtrampad snö. Bra för hästen och bra för hussen som promenerade bredvid med Arwin i sele. 😉

Jag ska under årets sista vecka försöka komma ut på uteritter så mycket som möjligt och däremellan jobba med Clinton-övningar så han får använda sin tänkande sida och landa från den uppskruvade hjärna han har för dagen…

Nu ska vi jula till oss ordentligt ikväll med massa god mat och mys och ladda inför den stora dopparedagen imorgon! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.