Julstuga i hem och stall

Min lilla tomte på töm idag i ridhuset.

Två dagar med dålig form lägger jag nu till handlingarna. Nu hoppas jag må betydligt bättre över jul och nyår!

Grizzly har därför fått vila två dagar i rad, en planerad vilodag och en extra dag igår. En hel del energi och hjärnspökan fanns i honom idag då jag jobbade honom i ett pass på töm. Han spratt än hit än dit och jag hade fullt upp att få honom att fokusera på mig. Men till slut så… Han såg riktigt fin ut under den mest arbetssamma delen av passet och han fick göra MASSA trav/galoppövergångar, två i varje varv som tätast några varv.

Synd att tomten redan är klar med årets klappar, för på önskelistan är en lättsam filmkamera som jag dels skulle använda att filma våra träningar då och då – och såklart även filma Arwins framsteg genom livet. ♥

Bilden gör den här kulan inte rättvisa. Den är SÅ fin tycker jag!
Och såklart enhörningskulan. Facit. 😉

I morse klädde vi granen här hemma, så nu börjar det kännas julstuga. Äntligen. Det har inte blivit nåt nytt inköp av julgranskula i år, vilket jag hade tänkt. Men ifjol köpte vi två enligt mig helt fantastiska kulor när vi besökte Riga. En ny finkula per år hade jag tänkt plussa med, men jag får fortsätta med det nästa år också – så får Arwin vara med och välja. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.