Fotograferingslusten på väg tillbaka

Ingen tomteluva fanns att finna i hela huset, men Arwins julpyjamas fick invigas idag då jag fick plötslig fotograferingslust. 🙂

Att fota små barn är inte lätt. Var och varannan bild är helt oanvändbar och som ni ser är alltid någonting kapat, oftast en arm eller liknande. Man får som fotograf jobba järnet på att få total uppmärksamhet och blicken in i kameran, haha!

Jag måste bli bättre på att förbereda hur jag vill att den färdiga bilden ska se ut, oavsett vad jag ska fota. Bakgrund, eventuell rekvisita med mera. Det kommer nog allt eftersom nu när jag äntligen börjar få min fotograferingslust tillbaka.

Vi har som jag nämnde igår varit och köpt hem en julgran idag. Imorgon ska vi ta in den och klä den. Längtar! ♥

Slängde ihop några saffransmuffins idag också. De blir goda till frukostefterrätt imorgon. 😉

2 svar på ”Fotograferingslusten på väg tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.