Bomgympa och provsmakning

Titt… min lilla A och stora A. Jag har haft sån tur! ♥♥

Nyss hemkommen från stallet och idag blev det ett gympapass med bommar på lina. Jag är glad att jag inte satt uppe på G idag, för han gjorde några rejäla sprätt ett par gånger då snön rasade från ridhustaket, haha! 🙂

Efter uppvärmning fick G börja trava över några upphöjda bommar, som jag sedan lade ihop till ett sockerbitshinder. Han är så glad i sånt här jobb och söker sig som oftast själv till bommarna/hindret! 🙂 Till veckan tänkte jag småskutta lite uppsuttet för första gången på lääänge. Det blir skoj. Hoppas jag… 😉

Suddig print från linhoppningen. Travbommar först som uppvärmning.
Belöning och backaövning som avslut. Och avskrittning såklart. 🙂

Vi har inte på långa vägar något mysigt väder här i Ö-vik i helgen. Blött och tungt snöslask så man blir dyngsur bara man tittar ut genom fönstret. Ocharmigt värre!

Tack förresten ni som är snälla och svarar på min lilla fråga om vilka ni är som läser mina tangentskrivna bokstäver här på bloggen! Jag har lite idéer som jag skulle vilja göra med min internetdagbok, men det ligger bara i idéstadiet ännu. Det är som vanligt mest för egen del, att spara mina händelser med djuren och nu även med min familj på ett ställe där jag lätt kommer åt dem. Men, såklart, är det ju roligt med er som läser också och jag blir så himla glad för alla kommentarer och sånt ni skämmer bort mig med. Tack snälla ni. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.