Luciavaka i månsken

Bild från vår senaste tävling. Längtar så himla mycket efter att få starta igen – att ta revansch på oss själva. ♥

En lugn uteritt var precis vad jag behövde igår efter en sämre dag. Jag har en än sämre dag idag, så jag är lur att det är en reaktion av nya medicinen som gjort denna, förhoppningsvis tillfälliga, försämring. Jag är galet trött på ett vis som jag inte lyckas sova bort. På helt annat sätt än bara småbarnsmammatrötthet. Jo, det är ett ord. 😉 På min nya medicin står det även upptaget som en ganska vanlig biverkning, ledvärk. Toppen när man tar medicinen mot ledvärk. 😉

Vi fick sällskap av stallkompisar och var ute precis en timme i månskenet. Vår typ av luciavaka. 🙂 Det kändes skönt att bara skritta och trava på hårdare underlag som variation till ridhuspassen vi inledde vår vecka med. Vi har helt fantastiska träningsmöjligheter just nu och jag är SÅ glad för det! Men idag får G vila helt, och så även jag…

Istället ska vi ta en sväng på stan när stora A slutat jobbet. Lilla A behöver snart en större bilstol och vi har fått ett bidrag som julklapp att titta ut en. Vi ska försöka köpa samma märke som till den bas vi redan har i bilen, så vi inte behöver byta den också.

Igår kväll satt jag och spanade på att anmäla Arwin till bebisbad här på Paradisbadet. Det startar en kurs, eller vad man ska kalla det, i mitten av januari. Kanske vi slår till! I så fall blir det bad 8 söndagar kl. 8. Det är ju inte direkt att man har sovmorgon ändå på en söndag, haha. 😉

Trevlig helg! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.