Mormor på besök och toppad man

Arwin med hans mormor. ♥

Sån tur jag har att min mamma kan komma hit till Ö-vik från Sundsvall och hjälpa till med barnpassning när jag måste till stallet och A är på resa. Guld värt! Jag tror att hon uppskattar det lika mycket som mig och Arwin, så det är en win, win, win-situation. 🙂

Igår red hela stallgänget i ridhuset tillsammans och vi hade plockat fram typ samma övningar som sist. För mig blev det ett pass i dressyrsadeln, vilket inte var igår! Grizzly kändes fin, men efter mycket travarbete och övergångar var han ganska mör i galoppen. Där har vi en del jobb kvar innan styrkan är tillbaka, för just nu blir det en väldigt rejäl galopp för att han ska orka hålla den – och jag har svårt att få honom att komma tillbaka och sätta sig lite. Men, men, ingen brådska – det kommer. 🙂

Manen toppad och här ser ni också den rakade haklappen. 🙂

Idag fick Grizzly en ordentlig ompyssling genom att stå med spikmattan en lång stund samtidigt som jag masserade bogpartiet och hals/manke. Jag toppade även manen något, för den blir bara trasslig just nu och är i vägen för tygeln tycker jag. 😉 Sen tog jag ut honom i ridhuset och löslongerade honom. Där går han helt i egen balans och får bara skaka loss lite efter gårdagens, för honom, lite tuffare pass.

Helt fri i trav

Just nu har vi så fint med vinterväglag, som tyvärr troligen tinar bort redan imorgon då det ska bli tögrader igen. Jag ska ändå försöka få till några uteritter i veckan och hoppas jag får sällis av våra stallkamrater. ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.