Klippa slips

Jag klipper nog ett område från ganasch till bog, som en bred slips. Tror det ibland kallas islandsklippning?

Vi tog oss en timmes uteritt igårkväll som vårt fredagsmys, Grizzlan och jag, i sällskap med stallkamrater. Även fast vi mestadels skrittade och bara travade korta sträckor var Grizzly ganska svettig när vi kom hem.

Idag väntar ett pass i ridhuset, men innan ska jag premiäranvända vår klippmaskin och klippa en slips på min lurvas. Jag tror det blir riktigt skönt för honom så han inte kokar såhär vid träning. Det i sig gör väl egentligen inget, men batteriet på honom blir lågt direkt när han blir såhär varm och det är inte skoj för någon av oss när vi ska träna.

Det var längesen jag klippte G och jag har bara helklippt honom en gång. Då såg han faktiskt ganska dyr ut, även fast det var vinter, haha! Här är en gammal bild från en dressyrträning där han är klippt – se hur hans färg ser grå ut. 🙂

En helklippt Grizzly, nästan grå i tonen. Tjusig tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.