Tack för pepp

Den här lillfisen får en på bra humör varje dag. Att vakna upp till hans jollrande är helt underbart! ♥

Jag vill börja med att skriva och tacka för alla som kommenterat och kommit med pepp. ♥

Det jag vill säga är att jag absolut inte är nedslagen på nåt vis av det här, utan det är bara skönt att veta att hjälp är på väg och att jag kanske t.o.m. kan vara smärtfri långa perioder med lite tur! 🙂 Jag är absolut inte den första eller enda i världen med sån här typ av besvär, så sjukvården kan det här och för mig är det bara att åka med.

Så, med friskvård som tema kan jag istället säga att vi red en mysig liten uteritt igår på en timme. Jag gillar redan sammanhållningen i vårt nya stall, som t.ex. bevisades igår kväll då en av hästarna är under skritt-för-hand-vila och vi därför allesammans gjorde sällskap i skritt längs byvägen för att anpassa oss till dem. Såklart!

Jag håller tumme för liiite mer snö nu bara, eftersom de perfekta förhållandena som var förra veckan nu tinat bort.

Veckoplaneringen har blivit lite ommöblerad men uteritter och något trimpass i ridhuset väntar i helgen. Min beslutsamhet angående Grizzlans och min comeback har INTE ändrats, snarare tvärtom. Heja oss. 🙂

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.