Lätt gympa med travbommar och dags för utredning av reumatolog

Bild från förra helgen när Ida var här. Grizzlan under avtravning och stretch på lång tygel, vilket han älskar. 🙂

Sex konor uppställda som dubbelslalom-momentet i WE och några travbommar hade Anna plockat fram när vi kom till stallet. Uppdukat och klart för träning! 🙂

Grizzly kändes lite trött i kroppen igår, så känslan var inte såsom den varit senaste ridpassen. Det kan kanske delvis vara pga att han blev så varm direkt som den lurvas han är för dagen. Jag tror nästan jag ska klippa en liten slips under halsen som vädringsventil.

Gårdagskvällens uppdukade ridhus med WE-inspirerad dubbelslalom av konor och travbommar.

Dubbelslalomen red jag några gånger i skritt som del av värmning, och sen endast två gånger i trav. Den övningen märkte jag tydligt att vi inte orkar på bra sätt än. Men ge det några veckor till så ska vi vara i bättre ridskick! 😉 Travbommarna kändes bättre även om det där också känns att det saknas styrka, såklart. Det är bara att träna vidare så kommer snart styrkan tillbaka. 🙂

Ikväll tar vi en sväng ut på byn, bara Grizzlan och jag. ♥

Nu efter lunch ska jag äntligen till reumatologen för utredning av min ledvärk. Jag var där och tog blodprover för en dryg vecka sedan inför dagens besök.

Jag har endast två dagars dos kvar av kortisonet och jag vet ju att jag inte kommer få äta det längre, vilket gör mig lite nervös att värken ska börja skena igen som sist. Och på det vis jag trycker i mig värktabletter är ju inte heller hållbart för magen, så jag hoppas det finns nån annan lösning som kan hjälpa mig. Håll tumme och heja mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.