Lek i Photoshop och ett pass på töm

Grizzly Rodin, fläckig och fin! ♥

Titta vad Ida och jag lekte fram tillsammans längs E4 i husbilen! 🙂 Jag har länge velat ha en tecknad header, men det har liksom inte blivit av – förrän nu.

Vi teamworkade fram den här Grizzlykopian med hjälp av Photoshop och vi hann även en bra bit på väg med Idas häst, Manne. Ida har en del jobb kvar där men det fixar hon galant på egen hand. 🙂

Igår slängde jag snabbt ihop en liten ny header hit till min lilla internetblogg som ni ser här ovan. Vad tycker ni? Tips om vad jag ska ändra? Jag är inte helt nöjd än, så när jag får feeling kommer den nog uppdateras igen.

Jag dammade även av min kamera igår. Det är helt galet att jag inte fotat Arwin med den förrän hans 4-månaders dag. Jag borde skämmas. 😉 Men se, ett par söta bilder fick vi till i alla fall. Nu har jag lovat mig själv att bli flitigare med kameran framöver. Jag VET ju att jag uppskattar det längre fram.

Arwin på hans 4-månaders dag. ♥
Arwin har konstant blöta fingrar eftersom de är mer inne i hans mun än utanför. 😉

Grizzlan var pigg och glad efter en helgs vila och äventyr i grannskapet. Även fast jag kom till stallet sent fullföljde jag det jag hade planerat och vill faktiskt ge mig själv en fjäder i hatten för det, haha. Det är så lätt att tappa lusten när det är kolsvart, alla andra redan har varit i stallet och man ska iväg ut i vargavintern helt själv. Men, man ångrar aldrig ett träningspass i efterhand. Och utan träning, inga framsteg.

G spanar efter spöken utanför ridhusdörren. 😉

G fick fortsätta med övergångar, denna gång med många trav/galopp och han ser fortsatt fräsch ut – och redan mycket starkare än sen vi startade för några veckor sedan. Ikväll är det dags att sitta upp och fortsätta snickrandet.

Jag har mina mål klara för nästa säsong men berättar mer om dem lite senare för er. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.