Arwin 4 månader, shopping och planering v.49

Arwin och hans storebror ♥

Idag fyller min glada storpojke hela FYRA månader! Tänk, snart börjar han skolan. 😉 Det var en märklig känsla att vara ifrån honom i helgen. Man gick liksom och kände att man glömt göra något viktigt, eller som om man var på rymmen på nåt vis. 🙂 Så kan jag på liknande sätt känna när jag är ifrån mina djur också – men det här var en växel till.

På mässan slog jag till på det som jag planerat köpa en längre tid, en säkerhetsväst. Jag köpte en smidig variant som jag spanat på länge, den som Ida också rider med och som hon säger är bekväm. Bättre att köpa en bekväm som man faktiskt använder än att köpa den ”bästa” som man inte använder tänker jag. Det blev i alla fall en Komperdell Ballistic och den sitter som ett smäck.

En halshuggen provhyttsbild av säkerhetsvästen. Slim fit, men bekväm fit!
(Bild lånad av hast-shop.se)

Jag köpte en påse med broddar, en ny sadelgjord med platta (eftersom den jag har är på tok för liten och därför knappt använd) och lite hästgodis.

Nu längtar jag till att A ska sluta jobbet så jag kan åka till min fläck och träna veckans första pass!

Vår vecka 49 tänkte jag skulle innehålla följande; (dagar kan komma att ändras för att anpassas till de dagar jag får läge till uterittssällskap etc.)

Måndag: Tömkörning i ridhuset

Tisdag: Lösgörande ridpass i ridhuset

Onsdag: Uteritt

Torsdag: Lösgörande ridpass i ridhuset (med bommar)

Fredag: Vila

Lördag och Söndag: Uteritt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.