På väg hem och hästar på rymmen!

Lorenzo bjöd på en fantastisk uppvisning igår!


Älskar när man precis skrivit färdigt ett inlägg och så hänger sig allt och inte en bokstav har sparats… Men, jag har ju inte direkt mycket annat för mig på tåget hem mot Övik – så jag börjar väl om. ?

Känslan att på lördag morgon vakna upp ca 55 mil hemifrån av nyheten att Grizzly och hans hagkamrater rymt från hagen! ? Som tur är hade hästarna redan fångats in när jag fick veta om deras hyss så jag kunde pusta ut direkt efter min micro-hjärtinfarkt. Däremot är man såklart lite nervös att hästarna nu hittat en ny hobby… men jag hoppas verkligen att detta var en engångsföreteelse!

Min helg har varit kanon med hästar, shopping och trevligt sällskap! Berättar mer imorgon tänkte jag.

Nu längtar jag efter min lille A, store A, hundarna och Grizzlan. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.