Mot Stockholm och hästhelg!

Såhär låg G och vilade sig i form idag. ?

I skrivande stund sitter jag i husbilen med Ida & Co på väg mot Stockholm. Det här är redan en bra road trip! ?

Den startade lite svajigt innan jag klev på tåget i Ö-vik, för usch vad tufft det var att åka ifrån Arwin! ? Han satt i bilen bredvid mig och förstod föga om vad som pågick, men han var så söt med sina stora ögon och nappen i mun när jag skulle pussa honom hejdå på lillkinden. ?

Innan jag åkte var jag i stallet och tittade till min fläckige prins. Jag fick tyvärr inte tid att rida idag för jag hade lovat att hjälpa till och mocka åt en av våra stallkompisar. Men riktig tillsyn och en eller tre karameller hann vi med ändå, Grizzlan och jag.

Nästa vecka växlar vi upp träningen lite ytterligare! Jag lär vara boostad med inspiration efter den här helgen. ?

Hörs snart! Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.