Ett pass på töm och ny hund

Arwins första förkylning hänger fortfarande kvar och han är rosslig, snorig och lite hostig. Men humöret går det inte att klaga på ändå. Han är så nyfiken och redo för nya saker hela tiden! Igår låg han och gymmade lite på yogamattan på golvet tillsammans med sin nya vovve, som ni ser på bilden ovan. Gullunges gullunge!

Uppvärmning bakom Ako-kola-rumpan!

För Grizzly är skon på plats igen med ny sula, så nu hoppas jag den sitter kvar till nästa skoning. 🙂

Jag premiärnyttjade tömmarna igår och gav Grizzlan ett pass på töm. Först lite övergångar och halter på fyrkantsspåret. Sen när jag inte orkade springa längre så lade jag G på en volt så han fick jobba lite mer övergångar med kortare inslag av galopp också. Han såg fin ut och verkade tycka det var skoj! Är det något jag är stolt över hos Grizzlan så är det hans arbetsvilja och moral. Han är inte den hästen som haft lätt för sig, men han försöker alltid sitt bästa.

Det snöar ganska ymnigt här i Ö-vik nu så ikväll blir det mysigt med en uteritt. Sen avslutar vi den här träningsveckan med ett uppsuttet lösgörande pass imorgon innan jag åker mot Sundsvall och sen vidare mot Stockholm! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.