Tappsko, felande täcke och SIHS

Små saker fortsätter att jäklas och just nu blir det även att små saker känns som ”stora” för mig. Dels för att pengar rinner iväg helt i onödan och frustrationen att man inte kan fixa det själv – att vara beroende av andra. Men bara man fått sova lite (med betoning på lite, haha) så känns det redan lite bättre. 😉

Igår när jag kom till stallet hade Grizzly tappat en sko, såklart på den hov han varit öm i strålen. Jag gjorde en insats med pannlampan och försökte leta skon i hagen, men utan framgång.

Jag hade ändå sån tur att en av stallkamraterna som är hovslagare precis dök upp i stallet, så hon hjälpte att få en ny sko på plats. Då kunde jag ändå ta en ridtur som planerat – en härlig sådan! Och nyss fick jag besked om att vår hovslagare som skodde senast kommer ikväll och fixar ny sko samt ny specialsula.

Det tåliga täcke som jag precis köpt till Grizzly hann jag i hela två dagar känna mig väldigt nöjd med. Men igår hade det under eftermiddagen börjat regna och så smått snöa – och när jag tog av täcket var G helt dyngsur! Det såg ut som han stått utan täcke och täcket såg ut att ha blivit doppat i ett badkar. Jag har aldrig haft ett täcke som inte hållit torrt när det är sprillans nytt och helt, inte ens i närheten sådär blött om G haft ett gammalt täcke eller ett fullt av hål. Det var verkligen katastrof.

När jag kom hem mailade jag direkt till butiken där jag köpt täcket, Djurgårdens Ridsport, och i morse fick jag svar. Det var ett vänligt och proffsigt bemötande att det absolut inte ska vara sådär och att de skickar ett nytt täcke till mig omgående. Tack för bra service! Hoppas nu detta bara råkade vara ett måndagsexemplar som glömts impregneras eller nåt sånt.

Gladare nyheter är att vi nu bokat de shower/tävlingar vi ska se på SIHS! 🙂 Det blir två pass dressyr, ett på lördag morgon och ett på söndag morgon. Sen ser vi lördagens kvällsshow som vi alltid gör varje år, vilken innehåller allt möjligt smått och gott med en hel del hoppning och showinslag. Jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.