En liten milsten

Fina ridvägar har vi nu! Faktiskt de bästa träningsförutsättningarna vi någonsin haft med både ridhus och uterittsmöjligheter. 🙂

Bara några timmar efter jag skrivit i min lilla internetdagbok igår om att Arwin var nära att rulla runt – så gjorde han det! Wihoo! En liten milsten för vår del och just nu en stor milsten för lillfjärten, som nu försöker rulla heela tiden – även på skötbordet och vid andra tillfällen som är mindre poppis hos mamman. 😉

Arwins farmor jobbar på BVC och har svart bälte i småbarnskunskap, och hon berättade att det inte är förrän 6-månaderskontrollen de brukar höra om barnen har lyckats rulla själva. Inte för att det är nån tävling. Jag själv t.ex. var väldigt sen med allt möjligt… Jag tog mina första steg vid 1,5 års ålder, fick min första lilla vita prick i munnen vid dryga året osv. Det blir folk av alla ändå även om man pratar om hur tidigt man gjorde ditt och datt som liten. 🙂

Ikväll väntar uteritt för mig och Grizzlan! Vi får sällskap av våra stallkamrater så då passar vi på. Jag kastar bara om lite i vår veckoplanering och tar ett tömkörningspass imorgon istället. Det blir bra!

Liten börjar bli stor. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.