Promenad och rulla-runt-träning

I morse gick jag, Arwin, Lowa och Grizzlan på en 45-minuters promenad på byn.

Vid 9-snåret i morse plockade jag upp Grizzys tidigare medryttare, Lowa, och åkte till stallet. Arwin var också med, så jag gick med honom i sele och Lowa tog G och vi gick en 45 minuteras liten promenad genom byn. Skönt med lite friskluft för Arwin som sov nästan hela vägen medan jag och Lowa surrade och catchade upp om vad som hänt i livet sen i somras då vi sågs senast. 🙂

Den här lillfjärten kommer troligen rulla runt för första gången vilken dag som helst. 🙂

Nu ska jag och Arwin bara ta det lugnt här hemma resten av dagen. Lite snuva och hosta har spökat senaste dagarna och det vill vi ju gärna ska gå över snart. Det är inte helt lätt att vara liten, men jag måste säga att han är himla snäll ändå – även om såklart tårarna finns lite närmre ytan nu när han inte riktigt mår tipptopp.

Favoritaktiviteten nu är att träna på att rulla runt. 🙂 Det är INTE långt kvar nu, så jag tror han kommer lyckas vända från rygg till mage inom närmsta par dagarna. Gullungen min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.