Tappskokurs väntar

Gårdagens Grizzly – på gång att få nya snabba skor. Blir spännande idag att se om alla fyra sitter kvar. 😉

Igår fick jag svar från Bergsåkers travskola angående en tappskokurs som jag skrivit och frågat dem om. De håller tydligen precis på att planera för att kunna dra igång en till omgång – och jag är uppskriven som preliminär deltagare! Likaså Ida. 🙂 De skulle återkomma med exakt datum och tid senare, och inte förrän då vet jag helt hundra om jag kan delta eller ej. Jag behöver ju kunna planera in en Sundsvallsresa och barnvakt i tid.

Oftast när det handlar om tappskor så kommer man ju ändå sakna kunskap att rikta skon osv, men det tänker jag att jag lämnar till vår hovslagare om så sker även framöver. Det handlar mest om att jag vill få tips om hur jag på bästa sätt drar av skon (jo jag har dragit av skor tidigare men det kan vara lurigt ibland när man inte har bra verktyg) och eventuellt kan sömma om en sko som är på väg att lossna. 🙂

Vissa gånger har Grizzly trampat skon helt skev så då vill jag ju kunna dra loss skon i inväntan på vår hovis som får fixa ny sko sen.

Nu ska vi invänta Ida i eftermiddag och hämta upp henne när hon kommer med bussen från Sundsvall. Hon åker hem igen på söndag kväll, så det ska bli så mysigt att hänga lite! Bäst jag skyndar mig att baka nåt, annars vet jag att jag får bakläxa… 🙂

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.