Nyskodd – i grevens tid!

Ute på tur i pannlampans sken.

Måste börja med att berätta hur härlig kväll vi hade igår. En timmes skrittur längs byvägarna och Grizzlan skrittade på friskt och glatt i täten och verkade njuta lika mycket som hon som satt uppepå! 🙂 Magisk känsla, det lilla ändå.

Idag hade vi inbokad dejt med hovslagaren, och det var tur det! För när jag tog in G från hagen ser jag att bakskon åkt aningens snett och tåkappan hade gått av, trodde jag. Men när skon drogs av så satt tåkappan i hoven! Stackars Grizzlan… Som tur är har den trampats in precis på gränsen, ganska ytligt och inget syntes alls på Grizzly på väg in från hagen. Men nu får jag hålla tumme att det inte blir någon hovböld

För Grizzlys framhovar valde vi testa en lösning med hel sula nu en skoperiod, men som har en bula som funkar som snösula så snön inte ska klampa så lätt sen och bilda styltor. Hoppas det funkar bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.