Färdigvilat

Grizzly & Co hade spring i benen medan en ny höbal kördes in i hagen idag.

I helgen har jag promenerat med Grizzly och planen var ju att sitta upp idag, men jag flyttar fram premiären till i morgon. Tiden som var avsatt för stallet togs upp av lite andra, mer akuta, sysslor – och så kan det bli ibland när man har med djur att göra.

En av Grizzlans hagkamrater mådde inte bra, så vi hjälptes åt att bädda i ordning en box till henne och få henne så varm och välmående som det gick. Håller tumme att det inte är något allvarligt och redan när jag åkte hem såg hon liiite piggare ut i alla fall.

G fick därför promeneras förhand istället och linas lite kort i ridhuset. Bättre än inget och han hade själv motionerat i hagen innan… Han ser fin och fräsch ut, så nu är det färdigvilat. 🙂

Såhär villigt och lättsamt har inte G rört sig på flera veckor. Skönt att se!

Igår var vi hos Arwins farmor och farfar på gomiddag. Stora A och lilla A sov över hos dem, medan jag och hundarna åkte hem. Med andra ord fick jag för första gången på flera månader sova en hel natt! Ovant men galet lyxigt! 🙂 Nu blir Arwin och jag ensamma mycket de närmsta veckorna, eftersom A ska iväg på jobbresa och lite annat. Vi har bokat och planerat med närmaste släkt och vänner som backup så jag har möjlighet att åka och ta hand om Grizzlan om dagarna. Pusslet har börjat! 😉

Arwin, glad och go!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.