Polarpads och Prio 1:a

Min lilla lurvas. 🙂

Så blev det helg igen, och inte vilken helg som helst – för om allt går enligt planerna nu så tänker jag sitta upp på Grizzlan på söndag! 🙂 Kan knappt tro att det är sant. Jag är nästan nervös, haha.

På veterinärens inrådan har jag fixat ett par tillfälliga ”trampskydd” till Grizzlys framhovar. Jag köpte ett par Polarpads, som jag sen kan ha kvar som nödlösning om det tajmas dåligt med vinterskoning och snösulor även kommande vintrar. Jag har läst att de ska fungera bra, så just nu hoppas jag de ska funka som tryckfördelare och skydd till Grizzlys ömma stråle. Det är mest för att han inte ska råka trampa upp något spetsigt som en sten eller hård bajsboll precis mitt i hoven och det är dessutom lätt för mig att rengöra hoven varje dag – så jag tror det här kan bli bra!

Jag gav G en kort stunds massage också, dock inte precis där han är behandlad. Jag väntar nån dag till med det området. Men han fick lite lätt massage över hals och övrigt område på bogen samt över rumpan. Jag har det lite rivigt själv för dagen för att kunna massera, så det tar sin lilla tid och jag kan inte direkt lägga så mycket tryck eftersom jag är så svag i händer/handleder/axlar – men jag gör så gott jag kan.

Har jag berättat att jag är kallad till reumatologen nu? Jag är tydligen en ”prio 1:a”, så jag fick gå före i kön här i Ö-vik. Ändå får jag vänta till i början av december eftersom Ö-viks sjukhus inte har nån egen reumatolog på plats mer än en gång i månaden.

Tills dess knaprar jag vidare på en daglig men låg dos kortison och ett par cocktails av värktabletter för att klara dagarna.

Lillfisen Arwin är fortsatt så himla snäll, så jag har haft stor tur där! I helgen ska han få träffa ett par av sina kusiner. Det blir skoj. 🙂

Trevlig helg mina dagbokskamrater!

Arwin – en väldigt snäll gladfis! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.