I morgon är det dags

Gjorde en liten omröstning på min Instagram här om dagen, som ni kan se här ovan. Jag får väl vänta lite till med att snofsa till G såsom jag egentligen l ä n g t a r till att få göra. 🙂

I morgon, äntligen, är det dags för veterinärbesök för Grizzlan. Han har sen i fredags fått röra sig lite i ridhuset varje dag. Förutom det som spökar på vänster fram så ser jag liiite lite av hans hälta/stelhet/sträckning bak också. Men endast när han han försöker ta ut steget lite extra i trav, inte i lugn trav. Det ska bli SÅ skönt att få honom undersökt, så vet vi hur vi ska ta det vidare framöver sen. 🙂

Igår löslongerade jag G. Lyhörd och duktig, även om han för dagen var lite trött och loj. Filmsnutt finns att se på min Instagram, kika där om ni vill.

På dagens lilla gympastund såg han betydligt piggare ut igen. Lyxen att ha ridhus att hålla till i såhär går inte att beskriva. Eller förresten, jag behöver inte beskriva – ni hästmänniskor som läser det här KAN föreställa er, det vet jag. 🙂

Jag är för övrigt SÅ sugen att komma igång och komma tillbaka i träning med Grizzly! Nu får det vara nog med vila. Grizzlans mage är för dagen… eh… stor. 😉 Vi behöver båda komma i form i vinter. Min förhoppning på det jag längtat efter för så länge är ju att vi ska stå startklara när vårens tävlingar drar igång! Det är fortfarande min målbild. 🙂

Ikväll ska jag iväg och handla resesnacks till mig och Kicki. Det går inte att åka på road trip utan massa gott att äta. Grizzlys pass har jag plockat fram och även det fleecetäcke han ska få åka i. Håll tumme för oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.