Första ridlektionen och broddat

Arwins första ridlektion. Kolla sitsen! Sicken talang. 😉
Grizzly stod som ett ljus hela tiden.

Hela familjen följde med till stallet igår. Jag skulle ge mig på att brodda Grizzlan och eftersom jag är så klen i händer och leder för dagen hade jag backup med mig. Det gick dock över förväntan och jag fixade det på egen hand endast med hjälp av lite handräckning av verktygen. Det är lite utav ett lotteri det där att brodda när hästarna gått på skorna i några veckor och hunnit samla grus och jäkelskap i broddhålen. Men i år gick det bra! 🙂

Det är bara ca 2 veckor kvar tills G ska skos med snösulor. Det blir en kort skoperiod denna omgång, men skönt att synka oss med resten av stallet då vi nu kommer testa samma hovslagare som de har.

G har för dagen vad man tydligen kallar blötstråle, särskilt på hans onda vänsterben. Jag är så lur om det är det som spökar mest nu eller om det är bogen. Eller både och?! Hm. Någon som varit med om häst som blivit väldigt halt av strålens skick?

Nedräkning till veterinärbesöket på onsdag!

Arwin hade besök av en kompis också igår, grannen Gustav. Se så söta när de hittat varandras händer! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.