Vaccination för stor och liten

Grizzlan syns bra i sitt reflextäcke om kvällarna. 🙂

Idag jobbade A hemifrån på förmiddagen, så jag kunde åka till stallet och pyssla om Grizzlan. Våra stallkamrater hade sedan tidigare ett besök av en veterinär inbokat för tandvård, och jag hade tur att få smita in en vaccinering av Grizzly! Smidigt! 🙂

Efter en ompyssling och ett par extra morötter fick G gå ut i hagen igen, och jag skyndade hem för att hinna till BVC med Arwin. Det var dags för en hel drös med vaccinationer, fördelat på två sprutor och ett drickvaccin. Lite ledsen blev han av sticken, men var snabbt tillbaka som gladfis igen. Nu får jag hålla tumme att han klarar sig från ont i benen och/eller feber ikväll. Arwin är för dagen 6490 gram tung (ja det låter kanske lite men att gå omkring länge och bära på så känns han tung) 😉 och mäter 63 cm lång. Ett snäpp över medelkurvan på både vikt och längd tydligen.

Morot till min Grizzlybjörn

Bara Liten har somnat nu så ska jag gå och ta fram hundarnas vaccinationsböcker också. Det kan vara dags för dem att få påfyllning snart också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.