Strömavbrott mitt i språng och provsvar

Börjar med en bild på Arwin med sitt luriga smile. Gullfis!

Igår kväll tajmade jag min dejt med Grizzlan med de hoppträningar som skulle hållas i ”vårt hemmaridhus”. Jag var superpepp att se vilka ekipage som skulle träna, och förhoppningsvis göra några nya bekantskaper inom hästvärlden här i Ö-vik. 🙂

Jag hann se några rundor i första gruppen, och uppvärmningen för andra gruppen – för mitt i ett språng blev allting kolsvart! Strömavbrott i hela byn! Det var så bäcksvart, och kallt – så jag kunde inte ens se något i hagen där jag tänkte visitera Grizzly. Min telefon tycker INTE om kyla och tvärdog när jag försökte lysa med lampan, så jag fick helt enkelt nöja mig med att se att jag såg att han stod upp och verkade glad i övrigt.

De som precis var i ridhuset när det blev svart gick det bra för som tur är. Alla hästar höll sig lugna och även så ryttarna, inklusive det ekipage som precis var över hinder när det blev svart. Läskigt! Glad att det inte var jag och Grizzlan. 🙂 Här nedan är bilder där en bil hade körts intill öppningen så ryttarna i alla fall fick ledljus.

Det lilla jag hann se av träningarna såg det otroligt roligt ut och positiv känsla av tränaren. Jag hoppas jag och Grizzlan så småningom kan vara med där när vi är tillbaka i matchen, pigga och krya!

Apropå hälsa så fick jag idag brev från läkaren angående de prover som togs för några veckor sedan. Tydligen visar proverna på nån inflammatorisk process – så jag ska bli remitterad till reumatolog. Hoppas jag inte behöver vänta så länge, för att gå såhär på smärtstillande varje morgon för att klara dagen känns inte som något hållbart sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.