FF-fredag med mera

Arwin Gladfis Rodin! ”Made in Norrland”. Såklart. 🙂

Ikväll ska Arwin ha föräldrafri fredagskväll för första gången i sitt liv. 🙂 Det blir mest troligast den lugnaste ff-kvällen som vi som föräldrar får uppleva, gissar jag. Vi har bokat bord på en av de mest populära restaurangerna här i Ö-vik ikväll, ”Linnea & Peter” för att hinna nyttja det presentkort vi fick förra julen. Arwins farmor och farfar kommer hit och är barn- och hundvakt under tiden, men vi kommer hinna natta Arwin själva innan vi åker. 🙂

Två av ekipagen som tränade dressyr för Markne igår.

Just nu i skrivande stund tar sig lillfisen en liten powernap och sen ska vi göra oss klara för att åka till ÖOR igen! Det är mycket hästaktiviteter nu och jag stormtrivs så. 🙂 Nu är det vår fd. stallkompis Kicki och hennes Kalle som ska starta en liten Pay n jump på klubben – deras debut faktiskt – och vi har lovat hjälpa till lite, det vi kan. 🙂

Jag kikade på några dressyrträningar för Markne igen igår – och mitt ridsug blev inte direkt mindre… Snälla Grizzlan, gör en häpnadsväckande läkning nu så vi får ha roligt tillsammans igen!

Det var bl.a. en skäck med på den sista träningen som för mig var skoj att se. Kul med lite ”annorlunda” hästar av lite annan typ än de smärta, långbenta skönheterna. Vill man, så kan man! Skäcken på bilderna övade bytesserier, passage och piaff – och för piaffen fick de spontana applåder av publiken och beröm av Markne. Inte illa! 🙂 Själv satt jag på läktar’n med gåshud.

Bytesserier på diagonalen med Pethers ögon på sig.
Samlande jobb och härligt tramp i den här hästen. De fick bra tips med sig hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.