Clinic för Pether Markne

Puss som avslut! Grizzlans favoritövning nuförtiden… 😉

Igår kändes det som jag hade rymt hemifrån på allvar. Jag åkte till stallet vid 16 och kom inte hem förrän 23.30! Det längsta jag varit ifrån Arwin så långt, men det gick jättebra. A hade tagit en promenad med honom efter middagen, och sen hade lillfjärten sovit för natten. Haha! Vad äre för konst? 🙂

Grizzly och jag hade vår dagliga mysstund med lättare massage och små mjuka stretchövningar. När jag säger stretch menar jag alltså inte att jag sträcker nån muskel alls, utan jag lockar G till att röra sig i små gymparörelser för sidorna, halsen, ryggen etc. G gillar det verkligen! Jag var mer noggrann med såna övningar förut när vi var igång på riktigt, men kom av mig lite där en period när jag inte kunde rida och var så otymplig själv. Men nu rättar vi till det igen. 🙂

Nu är jag hoppsugen igen! Dock inte sugen på så här höga hinder… haha!

På väg hem från stallet körde jag direkt till ÖOR för en helkväll på läktaren när Pether Markne höll både dressyr- och hoppclinic. Man blev inte direkt mindre ridsugen! Så skoj att se duktiga ekipage och fina hästar. Ojoj. Jag ska nu bara vänta tills Arwin sovit en stund, sen tror jag vi klär på oss och åker och sätter oss på läktaren igen. Pether håller träningar idag i både hoppning och dressyr innan han åker hemåt igen och det vill man ju inte missa att se. Sån tur jag har att Arwin ÄLSKAR hästar! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.