Ljus i tunneln!

Grizzly var t.o.m. lite busig igår igen, vilket bara är skoj då det betyder att han mår bättre! 🙂

Grizzly har fått tid hos veterinären! Yaay! Halleluja vilken härlig känsla. Det ska bli så skönt att få honom ordentligt kollad, särskilt när jag hört att de på den kliniken är väldigt duktiga på just såna här bekymmer som G troligen har. Vi får vänta till onsdag den 13:e november, men det gör inget. För igår fick jag nämligen hjälp att filma Grizzly så jag kunde kolla status på hans hälta i ridhuset – och det ser betydligt bättre ut – exakt en vecka efter hältan dök upp igen så rejält. Så himla skönt att veta att han har lättare att ta sig runt såhär under vilan och att han inte har lika ont som då.

Nu ser jag verkligen ljuset i tunneln och vet hur jag ska hantera närmsta veckorna för min Fläck. 🙂 Vi fortsätter med våra små spabehandlingar för att hålla honom så mjuk i musklerna så gott det går tills vi besökt veterinären och vet mer.

Nu längtar jag bara till imorgon då jag på kvällen ska till ÖOR för att titta på hopp- och dressyrclinic för Peter Markne! 😀

Bild från i förrgår då vi under promenaden gjorde några uppletanden. SKOJ tycker Pandan! ❤️
Och den här lille filuren väntar i skrivande stund på sin mormor som är på väg att hälsa på över dagen. Sån tur som vi har ställer hon även upp och passar honom när vi ska till veterinären med Grizzly också. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.