Evidensia tar inte emot oss…

Grizzly och jag får vänta på hjälp… igen.

Men nu går det troll i allt! Vad händer? Jag var ute på promenad med Arwin nu på förmiddagen då telefonen ringde. Det var Evidensia från Umeå som ringde upp för att säga att de inte tar emot oss på tisdag som bokat. Veterinären kände sig ”inte bekväm” med att göra ultraljud eller överhuvudtaget kolla på en ev. hög frambenshälta. Kunde de inte ha sagt det då jag bokade så jag har kunnat ringt vidare till nån annan?!

Nu är det för sent att ringa den enda veterinär jag tror kan hjälpa oss, som överhuvudtaget gör den undersökning som Grizzly behöver, PH Vet i Timrå. På måndag morgon ringer jag direkt och hoppas få en snar tid. Kicki har lovat hjälpa köra oss även om det blir en långresa dit, och jag kan inte tacka nog för det!

Just nu saknar jag Sundsvall. Mer än nånsin…

Förresten, har jag nämnt att min bil också är hos doktorn? Jo, hela veckan och är rädd att det är något riktigt knas med den också. Det går bra nu.

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.