Femårsjubileum!

Puss på femårsdagen, darling! Jag hoppas på mååånga år till tillsammans! ❤️

Idag firar jag och min Fläck femårsjubileum! Det är redan fem år sedan jag lastade av honom från lastbilen med ett löjligt leende på mina läppar. 🙂

Grizzly fick gos och kli i hagen länge idag. Alla hästar stod lugnt och åt hö när jag kom dit, så jag tog inte ens in honom eftersom det fortfarande var ljust ute. Jag vill inte att han går mer än han behöver på sitt onda ben.

Hältan ser oförändrad ut nu efter ett par dagar, mao det syns tydligt i skritt och han liksom ”knickar” till med benet vissa steg. Det är något nytt som inte han hade när han blev halt för fyra månader sedan. Jag tog av honom täcket och smörjde in honom med liniment, ingen riktig massage alltså – ifall det är nån blödning i muskel. Det jag märkte var att han ville flytta undan sig lite precis när jag strök över sträckarmusklerna, så kanske det är där nånstans det sitter nu? Kan inte låta bli denna gissningslek…

Fortsatt vila och kärlek fram till veterinärbesöket på tisdag.

Den här Musse-klädda pojkspolingen hade besök idag av en tjejkompis!
… och hon var klädd i Mimmi! Totalt oplanerat men så toppmatchat. ? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.